LITTLE KNOWN FACTS ABOUT #کتوژنیک.

Little Known Facts About #کتوژنیک.

Little Known Facts About #کتوژنیک.

Blog Article

این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا می‌شود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟

برخی تحقیقات نشان می‌دهند رژیم غذایی می‌تواند نتایج آسیب‌های مغزی را بهبود بخشد. همانطور که پیش‌تر گفته شد، میکروب‌های خوب روده که در اثر رژیم غذایی اصولی افزایش می‌یابند، تاثیر مستقیمی بر روی سیستم عصبی مغز می‌گذارند.

در واقع مهم‌ترین دلیل تاثیرگذاری این رژیم، این است که کمتر احساس گرسنگی می‌کنید و خوردن غذاهای مضر و میان‌وعده‌های پرکالری را حذف می‌کنید.

در حال حاضر بررسی‌های زیادی روی این رژیم غذایی به‌عنوان درمان جانبی سرطان انجام می‌شود. این رژیم غذایی می‌تواند رشد تومورهای سرطانی را کندتر کند.

احتمال نوسان وزن همیشه هست، اما افزایش وزن به عوامل زیادی بستگی دارد، از جمله این‌که بدن چگونه کربوهیدرات را متابولیزه می‌کند، رژیم غذایی، ورزش و موارد دیگر.

دسته‌ای از مواد غذایی در رژیم کتوژنیک غیرمجاز است یعنی مصرف آن را باید کاملا قطع کنید یا به حداقل برسانید.

ترکیب غذاهای پرچرب و پروتئین متوسط در​ ​رژیم کتو باعث سیری فوق‌العاده می‌شود. به همین دلیل است که بسیاری از افراد هنگام امتحان کتو، اشتهایشان کم می‌شود.

افرادی که از رژیم کتو پیروی می‌کنند، ممکن است درمعرض خطر بیشتری برای ابتلا به کمبود منیزیم باشند.

از آنجایی که در رژیم کتو تعدادی از غذاها حذف می‌شوند، ایده خوبی است که برخی مکمل‌ها را همراه با آن مصرف کنید. ناگفته نماند برخی از مکمل‌ها می‌توانند به رژیم‌گیرندگان کمک کنند تا اثرات نامطلوب جانبی رژیم کتو را کاهش دهند و حتی عملکرد ورزشی را هنگام تمرین با رژیم کم‌کربوهیدرات افزایش دهند. این مکمل‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

همان‌طور که مدت‌ها طول می‌کشد تا شما از یک بدن ایده‌آل به یک فرد چاق تغییر موقعیت دهید، کاهش وزن هم نیاز به صبوری و استقامت دارد.

با این‌ حال، رژیم غذایی کتو در نهایت به دلیل معرفی درمان‌های ضد‌تشنج جدید تا حد زیادی کنار گذاشته شد، اما همچنان به‌ویژه برای کودکان مبتلابه صرع، رژیم کتوژنیک به‌عنوان تکنیکی برای مدیریت این بیماری استفاده می‌شود.

برای شروع این رژیم حتما باید پزشک خود را در جریان بگذارید؛ مخصوصا اگر در مراحل حساس زندگی مثلا سن رشد، دوران بارداری و شیردهی جدول رژیم کتوژنیک هستید.

محصول‌های رژیمی یا کم چرب: این غذاها فراوری شده‌اند و کربوهیدرات بالایی دارند

نکته آخر آنکه بروز این علايم در روزهای ابتدایی رژیم کتوژنیک کاملا طبیعی است و شما باید اجازه دهید که بدن شما با رژیم غذایی جدید سازگاری پیدا کند.

Report this page